Top

Saturatiemeters

Saturatiemeters

Voor de beste saturatiemeters moet u uiteraard zijn bij Saturatiemeterkopen.nl.


Wij verkopen Contec saturatiemeters — zowel voor volwassenen en Saturatiemeters Conteckinderen.


De zuurstofmeters zijn compact, accuraat en altijd overal mee naar toe te nemen.


Zo kunt u waar u ook bent uw zuurstofsaturatie metenHoe snel verzenden jullie de saturatiemeters?

Al u op werkdagen voor 16.00 uur een bestelling plaats bij ons — dan heeft u deze binnen 24 uur al in huis.


Bij ons heeft u altijd 14 dagen de tijd om te beslissen of u het product houdt — of dat het retour stuurt.Waarom zijn Contec saturatiemeters het beste?

Contec is al jaren koploper op het gebied van saturatie en bloeddrukmeting. De meters zijn van vervaardigt uit de sterkste materialen. 


Tevens staan de saturatie meters van Contec bekend om het feit dat ze accuraat meten — doordat ze op een professionele manier worden geijkt.


Dat is belangrijk, want als de bloedsaturatie te laag is — dan moet dit worden aangevuld met zuurstof uit een concentrator of met onze GoX zuurstofflesjes.Waarom is een goede saturatie belangrijk?

Een goede saturatie is belangrijk voor een fit en vitaal gevoel.


Wanneer u vaak moe bent — dan zou dit kunnen duiden op te weinig zuurstof in het bloed.


Met onze saturatiemeters bent u er zo achter of dit het geval is.


saturatiemeters van Contec zijn zeer nauwkeurig — zodat u altijd van accurate informatie wordt voorzien. Wat wordt er allemaal geleverd bij de saturatiemeters?

Onze zuurstofsaturatiemeters worden geleverd met een: Engelse handleiding, oplader, koord, kabel, cd met software voor de pc en SPO2 monitoring trend software innerlijke flash geheugen voor dataopslag.Waar kan ik een saturatie meter allemaal voor gebruiken?

Uiteraard om uw bloedsaturatie op te meten — maar ook als u een astma of hartpatiënt bent zijn onze hemoglobine meters uiterst handig. 


Onze contec bloedsaturatiemeters kunnen ook goed van pas komen bij klachten als Chronisch obstructieve longziekten en slaapapneu.


Beklimt u graag bergen? Geen probleem... Onze meters kunnen ook op grote hoogtes worden gebruikt en bij zowel hoge als lage temperaturen.Ik heb COPD, kan ik dan ook een saturatiemeter gebruiken?

Jazeker, juist met zware longklachten als COPD is het verstandig om een saturatiemeter van goede en betrouwbare kwaliteit in huis te hebben.


Onze Contec meters voldoen hieraan en staan garant voor jarenlang accurate meting van het bloed.Waarom is het meten van de saturatie belangrijk van tijd tot tijd?

Omdat u op deze manier kunt achterhalen waarom u bijvoorbeeld: vaak moe bent, meer en langer slaapt, hoofdpijn heeft of de concentratie minder is.


Deze klachten kunnen het gevolg zijn van een lage saturatie. 


Zo kunt u snel handelen en de klachten gaan behandelen.
Mijn saturatie is te laag, wat nu?...

Wanneer u heeft geconstateerd met een van onze zuurstofmeters — dat de saturatie aan de lage kant is?


Dan kunt u bij ons online GoX zuivere zuurstof bestellen — om dit tekort snel aan te vullen.